Προφίλ

Τα βασικά στελέχη του σχήματος «Βασίλης Παρασκευόπουλος και Συνεργάτες Σύμβουλοι Μηχανικοί» είναι Μηχανολόγοι Μηχανικοί με εμπειρία και εξειδίκευση κατάλληλη για να καλύψουν το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Παρουσίαση εταιρίας

Κατεβάστε την παρουσίαση της εταιρίας.

 

Συνεργάτες

 Η Βασίλης Παρασκευόπουλος και Συνεργάτες IKE συνεργάζεται με κορυφαίους στο είδος τους συνεργάτες με σκοπό την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες της. Για περισσότερα πάνω στους συνεργάτες μας επισκεφθείτε την σελίδα τους ή επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

- Advanced Decision Management Solution

ADMS 
Η ADMS Technologies είναι μια διεθνής εταιρεία που ειδικεύεται στην βελτιστοποίηση της κτιριακής διαχείρισης. Στόχος της είναι η προσφορά προς τους ιδιοκτήτες και διαχειριστές κτιρίων, καινοτόμων λύσεων για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των κτιρίων τους και την εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι οι κύριοι διανομείς του προγράμματος DABO (Diagnostic Agent for Building Operators).

 

- Νικόλαος Χαζάπης

Commissioning.gr

Ο Ν. Χαζάπης ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 1977 με το μεταπτυχιακό στο South Bank Polytechnic, Λονδίνο. Εργάστηκε σε εταιρείες συστημάτων αυτομάτου ελέγχου Η/Μ κτιρίων, BMS, BAS, BACS, BEMS. Από το 2004 διατηρεί τεχνικό γραφείο ανεξάρτητου συμβούλου με ειδίκευση το commissioning. Είναι μέλος ASHRAE, CIBSE, CSA, PMI και προσωρινός ενεργειακός επιθεωρητής.